Verzenden en Leveren

Verzenden en Leveren

Verzending van uw pakket

Producten die verkocht worden via de webshop van EV-thuislader.nl worden bij u thuis bezorgd via onze pakket bezorger PostNL, DPD of DHL. Welke bezorger bij u thuis komt hangt af van de beschikbaarheid en service die geboden wordt in uw regio.

Orders worden alleen op werkdagen vanaf ons magazijn verzonden. Wanneer u uw order in het weekend heeft geplaatst, dan zal de order op de eerstvolgende werkdag uitgeleverd worden. Hierover ontvangt u in de loop van de dag (meestal ‘s avonds) een e-mail bevestiging.

In de e-mailbevestiging die je van ons ontvangt, staat meer uitleg over de bezorgmethode die voor jouw bestelling van toepassing is. Als een bestelling bestaat uit artikelen met verschillende levertijden, dan voegen we de artikelen samen zodat de bestelling in één keer bezorgd kan worden.

Verzend kosten

Voor bestellingen boven de 50 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor een orderwaarde onder de 50 euro, wordt 6,75 euro in rekening gebracht. De bezorging vindt plaats inclusief behandeling, verpakking en frankering. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Mogelijke verzend methodes worden bij uitchecken weergegeven. Kiest u voor pakketpost, dan krijgt u van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen. Kiest u voor onze transporteur, dan krijgt u een mail waarin u de mogelijkheid krijgt om het bezorgmoment te kiezen.

Thuisbezorgd

Je ontvangt een Track & Trace-link waarmee je je bestelling kunt volgen. Natuurlijk doen we ons best om bestellingen op tijd te bezorgen, maar soms kan een bezorging door omstandigheden vertraagd zijn.

Bestellingen voor de Waddeneilanden bezorgen we, in verband met de oversteek, 1 of 2 dagen later dan de geplande bezorgdatum.

Niemand thuis? Dan geven we je pakket af bij de buren. Of bij een afhaalpunt in de buurt. We laten natuurlijk een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen.