Retourbeleid

Retourneren en Ruilen

Indien uw aankoop niet naar wens is kunt u het artikel retourneren. Hiervoor heeft u 30 dagen na ontvangst van uw bestelling om aan te geven dat u een artikel wenst te retourneren. Hierna heeft u nog eens 7 dagen om het product retour te sturen.

Het is van belang dat het product dat u wenst te retourneren compleet is en in de originele verpakking zit. Beschadigde en gebruikte artikelen kunnen wij helaas niet retour accepteren.

Wanneer u uw retour aanmeldt dient u dit aan te vragen via onze portal. Wanneer een product word geretourneerd zijn de kosten voor de klant. Mocht u toch liever het artikel willen ruilen voor een andere, dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

Retourprocedure:

1. Meldt uw retour aan per e-mail, en vermeld altijd ten minste uw naam en ordernummer.

2. Het verzendlabel ontvangt u vervolgens van ons per e-mail.

3. Na ontvangst zal EV-thuislader.nl de retour verwerken wat maximaal 5 werkdagen duren

4. Indien de retour is goedgekeurd wordt bedrag teruggestort aan de klant. Dit gebeurt met dezelfde betaalwijze als de aankoop. Het kan 1 tot 2 werkdagen duren voordat het bedrag gestort is.

Tijdens retourproces wordt u bij iedere stap op de hoogte gebracht per email.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan EV-thuislader.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen per e-mail. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.